Retourneren
Als je niet tevreden bent over de door jou bestelde artikelen dan heb je de mogelijkheid om deze binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren. Stuur het ingevulde retourformulier samen met de factuur mee met de zending. Indien dit formulier niet volledig is ingevuld kunnen we de retouraanvraag niet in behandeling nemen.

Om in aanmerking te komen voor teruggave van het aankoopbedrag of omruiling moet het teruggestuurde product in originele staat en voorzien van labels en etiketten geretourneerd worden. Het product mag geen gebruikssporen bevatten. 


Terugbetalingen
Zodra het product in ons magazijn is ontvangen zal het product zo snel mogelijk geruild worden of zal het aankoopbedrag binnen 7 dagen op je bankrekening teruggestort worden.

Te laat of missende terugbetalingen
Als u nog geen teruggave heeft ontvangen, controleert u eerst opnieuw uw bankrekening.
Neem vervolgens contact op met uw creditcardmaatschappij, het kan enige tijd duren voordat uw terugbetaling officieel wordt geboekt.
Neem vervolgens contact op met uw bank. Er is vaak enige verwerkingstijd voordat een terugbetaling wordt geboekt.
Als je dit allemaal hebt gedaan en je hebt nog steeds geen restitutie ontvangen, neem je contact met onze klantenservice.

Uitwisselingen
We vervangen items alleen als ze defect of beschadigd zijn.
Als je het voor hetzelfde artikel wilt ruilen, stuur ons dan een bericht via Whatsapp

Verzending
U bent verantwoordelijk voor het betalen van uw eigen verzendkosten voor het retourneren van uw artikel. Verzendkosten worden niet vergoed.

VERPLICHTINGEN OM DE RETOURNERING IN BEHANDELING TE NEMEN

- Producten als draagbaarkussen, ondergoed, lingerie en panty's vallen niet onder het retourbeleid van draagbaarkussen.nl i.v.m. hygiëne. Deze producten kunnen dan ook niet geretourneerd worden en zullen niet in behandeling worden genomen. 

  • Voorzie de retournering van een track en trace code (eigen kosten)
  • Email op de dag van verzending een foto van de track en trace code 
  • Het retourformulier dient uitgeprint in het pakket te zitten
  • Het product dient in originele verpakking aangeleverd te worden
  • Het product wordt gecontroleerd op schade die door toedoen van de klant is toegebracht, het opsturen van een beschadigd product door eigen toedoen wordt dan ook niet in behandeling genomen

    Als er niet wordt voldaan aan de bovenstaande eisen zal de retournering niet in behandeling worden genomen.